EMERGING AFRICA

The Last Frontier

Saturday, Sep 21st

Emerging Africa

Vlisco start productie in Nigeria

Vlisco breidt de activiteiten in Nigeria fors uit. Daartoe heeft de Helmondse stoffenmaker een deal gesloten met de Nigeriaanse regering. Het bedrijf dat in veel Afrikaanse landen kleurrijke stoffen verkoopt, produceert die nu voornamelijk nog in Helmond. Door de overeenkomst mag Vlisco nu ook in Nigeria gaan produceren.

Lees meer...

FrieslandCampina breidt uit in Ivoorkust

Koninklijke FrieslandCampina en Olam International Limited hebben overeenstemming bereikt over de overname van de zuiveltak van Olam en de zuivelproductiefabriek van deze onderneming in Ivoorkust. De overname betekent een uitbreiding van de activiteiten van FrieslandCampina in dit West-Afrikaanse land, waar het al actief is met het merk Bonnet Rouge. De productportefeuille omvat gezoete gecondenseerde melk en geëvaporeerde melk.

 

Lees meer...

WTS Energy opens new office in Mozambique

WTS Energy has now increased its presence in Africa, with a new office in Mozambique. The boom in natural gas production in this part of the continent has demanded further investment from WTS Energy in Africa. With existing offices in Nigeria, Gabon and Equatorial Guinea, the new establishment in Mozambique will increase its presence in this part of the world. The presence of companies like Shell, Anadarko, PTTEP, ENI and others in Mozambique indicates a tremendous opportunity for development.

Lees meer...

PwC investeert miljoenen in Afrika

PwC investeert honderden miljoenen dollars in Afrika om daar haar activiteiten op te voeren. In Afrika werken momenteel zo’n 8.500 mensen bij PwC. Het accountants- en advieskantoor streeft ernaar om het personeelbestand over het hele continent in de komende vijf jaar te verdubbelen, voornamelijk via de inhuur van lokale krachten.

Lees meer...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 19